bokserien

halvgudene

    av mari moen holsve

 

Velkommen til den offisielle nettsiden for Halvgudene-bøkene.


På disse sidene finner du masse spennende informasjon tilknyttet Halvgudene-serien, det er bare å klikke seg fram på menyen øverst. I tillegg får du anledning til å kontakte forfatteren hvis du vil stille spørsmål, og ikke minst vil selvsagt alle nyheter om Halvgudene dukke opp her først!Kjenner du ikke til Halvgudene? Klikk deg inn på Om bøkene først, og lær om serien!
Følg Mari på Instagram!

Siste nytt:21. februar 2014: Snart er det tid for skoleturné i Buskerud. Ta en titt på Aktuelt for å se hele oversikten - og ta også gjerne en tur til Norcon, festival for fantasy og science fiction, den 15. mars, da dukker Mari opp!


16. januar 2014: Årets største nyhet så langt: Hele Halvgudene-trilogien blir kjøpt av brasiliansk forlag! Tenk det, Halvgudene på portugisisk. I et VELDIG stort land - Brasil har omtrent 200 millioner innbyggere.

I tillegg har det dukket opp litt flere oppdrag utpå nyåret. Ta en titt under Aktuelt.


8. januar 2014: Godt nytt år! Etter at Halvgudene-trilogien ble ferdig, har det vært en litt stille periode. Heldigvis lever den videre på egen hånd! Jeg har fått kontakt fra folk i utlandet som krysser fingrene for at bøkene blir oversatt, og ivrige tegner på diverse nettsider har laget illustrasjoner fra bøkene. Dessuten har Arven etter Maél allerede kommet i nytt opplag. Kjempestas!

I 2014/2015 blir det en del skolebesøk. I tillegg anbefaler jeg alle som er glad i språk - eller glad i å oversette - om å prøve seg på Uboks oversetterkonkurranse i januar, der jeg selv sitter i juryen.

30. september 2013: Konkurransen er avsluttet! De to heldige vinnerne har fått beskjed på e-post i dag.


23. september 2013: Nå er Arven etter Maél kommet! Løp i butikkene (eller til en nettbokhandel), den skal være på plass i disse dager. Kjempespennende! Og ikke glem innspurten i konkurransen - les over, du har fremdeles muligheten til å vinne et signert eksemplar!


22. august 2013: Endelig er Halvgudene ute på Island! Ta en titt på siden til det islandske forlaget - og setja í körfu!


14. august 2013: Omslag til Arven etter Maél er på plass! Gå inn på Om bøkene for å ta en titt. Selve boka går snart i trykken. Spennende!


8. august 2013: Liten oppdatering for å si at Arven etter Maél er rett rundt hjørnet! Omslag kommer veldig snart opp på sidene, og boka skal være i butikkene i september - mer detaljer kommer. I mellomtiden kan dere varme opp ved å delta i konkurransen som står nevnt like over her! :D


28. mai 2013: Nå bærer det til Lillehammer litteraturfestival! Anbefaler alle som er i nærheten å komme innom enten Hvelvet torsdag kl 1100 eller Bingo’n fredag kl 1000, da er Mari i samtale med den amerikanske bestselgeren Alyson Noël.


14. mai 2013: Forsideutkast til Arven etter Maél har kommet! Men ennå litt for tidlig å vise det til dere - men det kommer, det kommer! :D


15. april 2013: I dag gjesteblogger Mari om Donald på ubok.no. Les bloggen her!


14. april 2013: Mari er i gang med sin andre uke på skoleturné i Vestfold. I den anledning har det dukket opp noen flotte bokmerker, som elever på skolene får!


20. mars 2013:

Halvgudene 3, første utkast, er ferdig! Nå begynner redigeringsarbeid med forlaget, og planlegging av omslag, m.m.

I tillegg kan nå tittelen avsløres: Den tredje og siste boka i Halvgudene-serien skal hete Arven etter Maél.


3. februar 2013:

Mari er NESTEN ferdig med første utkast av Halvgudene 3!

9. desember 2012:

Bor du i Oslo-området? Sett av lørdag 15. desember! Da signerer Mari Moen Holsve bøker på ARK på Lambertseter fra kl 1200 til 1300!


19. november 2012:

Se Mari Moen Holsve snakke om Halvgudene i video fra Cappelen Damm forlag her.


  1. 5.november 2012:

Mari Moen Holsve dukker opp på Ettermiddagen på TV2 i morgen (tirsdag 6. november) for å snakke om fantasy og spill, bl.a. J. K. Rowlings bidrag til Playstation-konseptet Wonderbook.


  1. 2.november 2012:

Oppfordrer alle som likte Svart regn til å gå inn på UPrisen og skrive en anmeldelse! Spennende tider i nominasjonsprosessen til Norges eneste pris fullstendig styrt av ungdommen.


30. oktober 2012

Halvgudene-nettsiden er endelig på plass! Her er det plass til mye mer info og moro om spesielt Halvgudene. For å se litt mer generelt om forfatteren, er det bare å ta turen til marimoenholsve.com.